Les 2 of 16
In Progress

1.1 Commitments, waarom eigenlijk? (+ breng je stem uit)

Benjamin 10/01/2021

We zijn vertrokken!

In deze video leggen Tom en Benjamin uit waarom ze de CommitMaand bedachten, en ook waarom committen zo belangrijk is voor hen persoonlijk.

Ga jij voor Impact of Genieten?

In de video bespreken Tom en Benjamin waarom ze committen zo belangrijk vinden. Bij wiens ‘why’ sluit jij het meeste aan, Impact of Genieten? Laat het weten in de poll hieronder!

172
Team Tom of Team Benjamin

Welk Team kies jij deze week?

Benieuwd wie van de 2 het meeste stemmen zal halen tegen het einde van de week…

Oefeningen: Wat is jouw persoonlijke ‘Why’?

  1. Denk eens na over jouw andere achterliggende ‘waarom’. Wat is de achterliggende drijfveer die je voor bepaalde doelen laat kiezen?
  2. En wat wil jij bereiken door deel te nemen aan de CommitMaand? En hoe goed ondersteunen die doelen jouw achterliggende ‘waarom’?
  3. Wat kan beter kiezen en volhouden jou opleveren, in je werk en leven?

Wij hebben jou nodig.

CommitMaand draait rond het samen doen. Deel jouw reacties onderaan, met ons en met elkaar. Maak daarvoor eerst een account aan op de Academy. Klik hier om een account te maken.

Wat is jouw why, en ben jij meer een genieter of een strever?

En, heel belangrijk: vrijdag 8 oktober om 12u krijgt iedereen een buddy die jouw sparringpartner zal worden voor de komende weken.

Dit zal gebeuren tijdens een live Zoom call.

Kan jij er niet bij zijn op de Zoom call, klik dan hier om ons een mailtje te sturen, dan zorgen wij voor een oplossing.

 

Responses

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *