YourCoach Café met Silvia Derom

Floreren als Creatieve Generalist

Creatieve generalisten zijn mensen met vele interesses en met een grote nood aan variatie. Hoe creatieve generalisten hun vele interesses beleven, kan heel erg verschillen van persoon tot persoon. Zo heb je generalisten die hun interesses serieel beleven, d.w.z. één voor één, en generalisten die opleven door vele projecten tegelijkertijd te managen. Creatieve generalisten worden soms ook multigetalenteerden, multipotentials of polymaths genoemd.

De eigenschappen van creatieve generalisten vind je ook vaak terug bij millenials, ondernemers en hoogbegaafden:

  • Oneindig nieuwsgierig zijn en het hebben van vele interesses
  • Leergierig: ze hebben een grote liefde voor leren en kunnen zich vaak snel inwerken in een nieuwe materie
  • Niet willen kiezen voor slechts één interesse want dan moeten ze de vele andere interesses links laten liggen
  • Eenmaal ze door hebben hoe iets werkt, verliezen ze doorgaans hun interesse
  • Verandering schrikt hen niet af

Creatieve generalisten hebben een breed interesseveld. Boeiend, spannend, afwisselend is dat! En soms ook verwarrend, vermoeiend, en chaotisch. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen die je omringen. Al snel worden dan de woorden ‘duizendpoot’, ‘manusje-van-alles’ of ‘allrounder’ bovengehaald.

In deze workshop geeft Silvia enkele heel concrete voorbeelden geven van hoe je als creatieve generalist duidelijk maakt aan de buitenwereld waarvoor ze je mogen wakker bellen, zonder jezelf in een hokje te wurmen!

Aan de hand van échte pitches, niet-beperkende labels (al dan niet zelf uitgevonden), en ‘about me pages’ toont ze hoe rode draden kunnen helpen om helderheid te scheppen, én nieuwsgierigheid te prikkelen.

Over Silvia Derom

Silvia Derom is founder van de ‘Creatieve Generalist’, personal coach en ontwikkelaar van het Mastermind programma ‘Wat is jouw rode draad’. Ze heeft van haar fascinatie voor tegenstellingen, ‘en-en-en’ verhalen en eigenlijk alles wat niet in één hokje te plaatsen is, haar beroep gemaakt. Orde scheppen in de chaos, de essentie halen uit iemands verhaal: daar krijgt Silvia maar niet genoeg van!

Datum

27 okt 2022
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm

Kosten

€12
Loft 26

Locatie

Loft 26
Gent
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be

Bezoekers van het evenement

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Responses