YourCoach Café met Sandra De Clercq over ‘De kracht van het Enneagram’

De kracht van het Enneagram

Sandra De Clercq

Wie ben ik echt? Hoe kan ik groeien? Hoe kan ik de mensen om me heen beter begrijpen? Hoe kan ik mijn relaties verbeteren?

De kracht van het Enneagram geeft een beknopte, heldere en accurate inleiding tot het Enneagram, een persoonlijkheidsleer die meer dan 3000 jaar oud is. Dit unieke model vertrekt vanuit negen basistypes, maar laat veel ruimte voor het unieke karakter van elke mens.

Ontdek de drijfveren en de vaak onbewuste patronen in jezelf en bij anderen. Herken de valkuilen waar je telkens opnieuw in trapt en leer ze vermijden. Ontmantel je vastgeroeste gewoontegedrag. Zoek uit wat je basistype in het Enneagram is en ga beter om met de veranderingen en uitdagingen in je leven. Wie zichzelf beter kent, is meer in balans en wordt gelukkiger, privé en professioneel.

Over Sandra De Clercq

Sandra De Clercq is pscyhologe van opleiding (KUL 1994) en ontdekte 20 jaar geleden dat ‘persoonlijk bewustzijn verhogen’ haar missie is. Ze certificeerde als Enneagramtrainer bij het Riso-Hudson Enneagram Institute, Tom Condon, Ginger Lapid Bogda en Katherine Fauvre. Zij werkt ondertussen 18 jaar dagelijks met het Enneagram.

Ze richtte in 2013 de Enneagramschool op met Marianne Requilé en schreef ondertussen ook twee boeken over het Enneagram: ‘De kracht van het Enneagram’ en ‘Begrijp me dan toch’. Ze heeft duizenden mensen begeleid tijdens Enneagramtrainingen en teambegeleidingen bij Colruyt en andere bedrijven.

Datum

16 feb 2023
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm

Kosten

€12
Loft 26

Locatie

Loft 26
Gent
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be

Bezoekers van het evenement

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Responses