YourCoach Café met Peter Grard over ‘Archétypes en zielskwaliteiten’

Archétypes en zielskwaliteiten

Peter Grard

Tijdens deze workshop maak je kennis met je dieperliggende zielskwaliteiten, je passies en je potentieel via het werken met archétypes. Wat is hun functie, rol, betekenis in jouw leven? Wat wil er door jou heen stromen? Wat wil gezien en ervaren worden?

Kom het ontdekken tijdens deze ervaringsgerichte workshop waar we intuïtief en energetisch aan de slag gaan met jouw belangrijkste archétypes: de schrijver, de kunstenaar, de gids, de leider, de kluizenaar, de verbinder, de avonturier, de creator, de reiziger, de nar, de mysticus, de wildeman/vrouw, de healer, de pelgrim, de ondernemer, de onderzoeker, de verzamelaar, de tuinier, de creator, de muziekmaker, de stiltezoeker, de leermeester, de sjamaan, de filosoof, de verteller, de gids, de minnaar, de wetenschapper, de vrijdenker…

Wie zal het zeggen welke archétypes zich zullen tonen!

In dit YourCoach Café werken we met intuïtieve energetische werkmethodes: gechanneld schrijven, chakrawerk, opstellingswerk, geleide visualisatie en een wandeling over je archétypes. Laat je verrassen, kom experimenteren en diepgaand ervaren.

Over Peter Grard

Peter is bewustzijnscoach, transformatiecoach, inspirator, trainer levens- en zielsmissiecoach. Hij is medeorganisator van het Belgische Mannenfestival en de bezieler en organisator van Inner Power, een groepering van coaches en trainers die live en online events organiseert rond welzijn, transformatie, heling en bewustzijn. Daarnaast is Peter oprichter en bezieler van Aykohuis, centrum voor bewustzijnsontwikkeling en verbinding. Hij begeleidt hierin de trainingen “Word Levens- en Zielsmissiecoach”, “Manifesteer Je Missie” en “De Reis naar Jezelf”.

Datum

22 jun 2023
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm

Kosten

€12
Loft 26

Locatie

Loft 26
Gent
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be

Bezoekers van het evenement

Responses