YourCoach Café met Bal&Klein over communiceren

Impactvol communiceren op de werkvloer met Ilse Bal en Bart Klein

Deze kan je ook online boeken via de 5-Beurtenkaart.

Je team informeren dat er geen bonus in zit dit jaar. Een collega aanspreken op een vervelende gewoonte. Medewerkers die niet luisteren of die boos of teleurgesteld reageren op feedback. Een klant die zijn eisen stelt. Elke persoon heeft in zijn werk te maken met uitdagende gesprekken.

Ondanks het feit dat je vaak al communicatieopleidingen achter de rug hebt, blijven moeilijke gesprekken een heikele klus. Onze natuurlijke neiging is te gaan argumenteren maar de kern van het gedrag van de ander is dat hij zich te kort gedaan voelt. Hoe kan je nu zo een gesprek constructief laten verlopen zodat jij kan zeggen wat je wil en je gesprekspartner er een goed gevoel bij overhoudt?

Daarmee gaan we aan de slag in deze workshop. Je krijgt handvatten om dergelijk gesprek succesvol aan te pakken en we gaan we samen experimenteren en nieuw gedrag inoefenen. Geen blabla maar doen!

Over Bal&Klein

Ilse Bal (trainer, consultant en coach) en Bart Klein (trainingsacteur en coach) runnen samen Bal&Klein, een opleidings- en adviesbedrijf voor organisaties die het welzijn van hun medewerkers ter harte nemen. Ze helpen professionals met communicatie- en leiderschapstrainingen om vaardig te communiceren en betere resultaten te halen.

 

Inschrijven

Online betalen
Beschikbaar Tickets: 99
Het Online betalen ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

24 jun 2021

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm

Kosten

€10

Locatie

Online
ZOOM link na inschrijving
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
http://www.yourcoach.be
MELD JE AAN

Bezoekers van het evenement

Responses