YourCoach Café met Luc Rombaut

Mindfulness voor coaches met Luc Rombaut

Wellicht heb je al gehoord over Mindfulness of misschien heb je er zelfs al ervaring mee? Mindfulness is een wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining die mensen leert omgaan met stress, piekeren, slapeloosheid, onzekerheid, teleurstelling, frustratie en die creativiteit en probleemoplossend vermogen stimuleert.

“Mediteren is de bril poetsen waardoor je naar je coachee kijkt.”

Eigenlijk is Mindfulness een essentiële vaardigheid voor coaches. In de eerste plaats voor de coach zelf. Aanwezig zijn in het gesprek, rustig en alert tegelijk. Bewust worden van je eigen gedachten, overtuigingen en oordelen (MVW) en die gedachten opzij kunnen zetten om er helemaal te zijn bij je klant. En tussen gesprekken in, niet blijven hangen in gesprekken. Daarnaast ook in je sessies.

Door mindful in je werkvormen te gaan, een houding van niet-weten te cultiveren, haal je meer uit je gesprekken. En tenslotte ook voor de coachees. Door hen meer in het hier en nu uit te nodigen, krijgen ze toegang tot andere antwoorden en mogelijkheden. Mindfulness is een praktische techniek die rechtstreekse impact heeft op zaken als piekeren, stress, twijfel, perfectionisme en meer.

Door mindfulness in je coachpraktijk te brengen krijg je meer impact met minder moeite. Sessies kosten jou minder energie en gaan dieper. En je klanten gaan helderder en rustiger buiten.

Tijdens deze workshop leer je Mindfulness niet alleen (opnieuw) toepassen op jezelf, maar via verschillende oefeningen leer je het ook toe te passen in je coaching praktijk. Voor wie zich wil verdiepen in deze technieken start er op 17 mei 2022 de training Mindfulness voor coaches.

Over Luc Rombaut

Luc Rombaut is coach en mindfulness trainer. Als ex-directeur van het “Instituut voor Training van Aandacht en Mindfulness” (Itam) heeft Luc Rombaut meer dan 10 jaar ervaring met het geven van Mindful@Work trainingen in bedrijven (o.a. Telenet, ING, Fujifilm, Euroclear, SDWorx, Solvay, Volvo… en ook verschillende KMO’s). Sinds 25 jaar beoefent hij yoga en meditatie. Zijn professionele carrière startte in de reclame- en mediawereld, over sociale marketing en consulting naar professionele training en coaching. Sinds 5 jaar coacht hij mensen met stress of verslaving. Meer informatie vindt u op www.aora.be en www.alcoholendrugscoach.be.

Datum

24 mrt 2022
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm

Kosten

€12
Loft 26

Locatie

Loft 26
Gent
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be

Bezoekers van het evenement

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Responses