Geannuleerd - Sprekers hebben afgezegd

YourCoach Café met Lorenzo Bown & Nicolas Roegiers over ‘Microdosing’

Meer focus en creativiteit met microdosing

Lorenzo Bown & Nicolas Roegiers

Microdosing of micro-doseren maakt al even een opgang bij mensen die bewuster en creatiever in het leven willen staan. Wat brengt een dagelijkse, nauwelijks voelbare light-versie van een psychedelische ervaring op? Wat gebeurt er dan precies, als je er niks van voelt? Wat is de langetermijn impact?

Als je het doet, hoe pak je het best aan? Welke dosis? Moet je een doel hebben? Een dagboek bijhouden? Mag je nog alles eten?

In deze editie van YourCoach Café komen Lorenzo Bown & Nicolas Roegierstekst en uitleg geven tijdens een panelgesprek.

Over Lorenzo Bown & Nicolas Roegiers

Lorenzo & Nicolas zijn twee levenslange beste vrienden uit Gent die (een deel) van de wereld hebben rondgereisd. Ze ontdekten zelf de voordelen van microdosering, elk met hun eigen doelen voor ogen.

Na een succesvolle exit bij zijn vorige startup, werd Lorenzo geïnspireerd door microdosering toen hij op reis was met ondernemende vrienden uit Silicon Valley. Vooral voor cognitieve verbetering en hoe we onze dagelijkse productiviteit kunnen verhogen door middel van bio-hacking.

Nicolas is een ondernemer en een vroege gelover in functionele psychedelica. Hij maakte er voor het eerst kennis mee via de Engelse schrijver en filosoof Alan Watts. Hij is gefascineerd door zowel de wetenschap als de mystieke ervaringen van psychedelica.

Datum

25 mei 2023
Verlopen!

Kosten

€12
Loft 26

Locatie

Loft 26
Gent
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be

Bezoekers van het evenement

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Responses