Authentieke Mannelijkheid: Connecteer met je natuurlijke kracht – YourCoach Café met Jan Mouton

Ben jij een gekwetste jongen of volwassen man?

In deze praktische workshop, enkel voor mannen, begeleidt Jan Mouton jou naar meer zelfkennis en emotionele kracht.

Deze sessie duurt 1,5 uur en er is veel ruimte voor interactie zowel tijdens als nadien.

Je hebt geen voorkennis nodig en elke man vanaf 18 jaar is welkom.

In je kindertijd zijn er onvermijdelijk een aantal van jouw basisnoden niet goed ingevuld door de volwassenen die je hebben opgevoed. Behoefte aan connectie, afstemming, vertrouwen, autonomie, liefde…

Om dit te boven te komen heb je overlevingsmechanismen gecreëerd. Je hebt geleerd je schaamte te verbergen en je te beschermen tegen nieuwe kwetsuren. Hierdoor voel je je soms geblokkeerd in je lichaam, je emoties, zit je vaak in je hoofd en ben je niet echt aanwezig. Gedeconnecteerd van jezelf en je natuurlijke kracht.

Er is een verschil tussen een man die stoer doet en een man die in zijn kracht staat. Achter de stoere man zit vaak een bange man. Een sterke man is geheeld en in contact met zijn kwetsbare zelf.

In deze workshop onderzoeken we:

  • Op welk verdedigingsmechanisme is jouw mannelijkheid gebouwd?
  • Hoe kan je minder vervallen in patronen van pijn vermijden en emotionele leegte compenseren?
  • En meer in je volle kracht en kwetsbaarheid staan?

Je zal delen met andere mannen. Figuurlijk én letterlijk in beweging komen. Misschien uit je comfort zone komen. Vanuit je hoofd en naar je lichaam zakken. Want daar zit het precies vast. En je zal gegarandeerd anders buiten wandelen dan je binnen gekomen bent.

 

Over Jan Mouton

Jan Mouton is oorspronkelijk afgestudeerd als master in de filosofie. Ondertussen is hij al 23 jaar coach in organisaties en een 10 tal jaar lichaamsgerichte traumatherapeut. Jan heeft zijn hele leven geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling. In mijn lange zoektocht naar heling van zijn eigen diepe persoonlijke trauma’s ontdekte hij lichaamsgerichte traumatherapie. Dit heeft zijn blik op hulpverlening totaal veranderd. Hij is opgeleid in verschillende benaderingen van lichaams- en spirituele therapie en is traumatherapeut geworden. Het werd zijn levensmissie om mensen te helpen hun kwetsbaarheid te durven delen, hun persoonlijke blokkades te overwinnen en zo kracht en liefde terug te vinden in hun leven. Daarnaast is hij als business coach en facilitator nog steeds even gepassioneerd om meer bewustzijn in organisaties te brengen, mensen te helpen energieker te worden en toegang te krijgen tot al hun capaciteiten, zowel op mentaal, emotioneel als fysiek vlak.

Meer info over Jan zijn werk vind je op: www.janmouton.com.

Datum

23 nov 2023
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm

Kosten

€12
Loft 26

Locatie

Loft 26
Gent
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be

Bezoekers van het evenement

Responses