Metaforen voor het leven – YourCoach Café met Tom Hallez & Benjamin Ball

‘We zijn wandelende metaforen. Alles wat we doen is symbolisch.
Hoe we dingen beleven is een herhaling van onze onderliggende patronen.’ – Benjamin Ball

Een metafoor is een vergelijking voor hoe je de werkelijkheid beleeft. Meer dan met verhalen over de situatie, benaderen we met metaforen de diepere patronen die ons aansturen. Vaak zit je met een metafoor dichter bij de kern van hoe je iets beleeft, dan met een beschrijving.

Bijvoorbeeld:

Situatie: Je hebt op het werk last van je dominante baas. Je zwijgt wanneer hij er is, maar achteraf ben je kwaad.

Metaforisch: Je maakt jezelf klein. Niet enkel bij je baas, maar ook bij anderen die een strenge vaderlijke energie hebben. Je wordt als een egel, opgerold en stekelig.

Ons onbewuste spreekt een andere taal. De taal van onze dromen, en van diepe persoonlijke transformatie, is sensorisch en metaforisch.

In deze praktische workshop duiken we samen in een aantal metaforische werkvormen over jouw leven. Je haalt jouw onbewuste broncode naar boven en herschrijft hem.

UITZONDERLIJK!

Tom en Benjamin geven deze workshop samen, dus je krijgt de twee grondleggers van YourCoach live aan het werk te zien.

 

Over Tom Hallez en Benjamin Ball

Tom maakte na 10 jaar managementervaring in de bedrijfswereld de overstap naar coaching en opleidingen. Sindsdien leidde hij talloze professionals op tot beter functioneren met minder stress, meer motivatie en betere resultaten.

Hij excelleert in NLP en teamcoaching. Tom voelt feilloos de dynamiek binnen groepen aan en creëert met zijn integere aanpak harmonie en wederzijds begrip. Ook als individuele coach is hij begripvol en tegelijk prikkelend.

Binnen YourCoach is hij de olifant; metafoor voor kracht, wijsheid en doorzettingsvermogen. Hij gelooft dat iedereen kan veranderen en dat coaching gaat over creatie, het samenbrengen van ideeën en dromen. Hij heeft een bijzondere passie voor reizen naar Azië, het boeddisme en yoga.

 

Benjamin is een gepassioneerde, krachtige trainer/coach met een sterke visie. Zijn warme en directe stijl zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen en dat ze snel en efficiënt kunnen bijleren.

Zijn favoriete onderwerpen zijn het ondernemerschap en het ontdekken van onzichtbare drijfveren in werk en leven. Vanuit zijn voorliefde voor creatieve, fysieke en systemische formats begeleidt hij mensen naar duurzame verandering die past bij wie ze zijn en de ruimere context waarin ze leven.

Binnen yourcoach is hij de gevleugelde leeuw; metafoor voor de exploratie van nieuwe mogelijkheden, creatieve kracht en fysiek bewustzijn. Hij houdt van squash en surfen, en van zijn zoontje Dean.

Naast zaakvoerder van yourcoach is Benjamin Loopbaanbegeleider in Gent en bezieler van de coachopleiding Integrale Coaching en de Master Classes Creatief/Fysiek Coachen en Systemisch Coachen.

Datum

26 okt 2023
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm

Kosten

€12
Loft 26

Locatie

Loft 26
Gent
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be

Bezoekers van het evenement

Responses