YourCoach Café met Geena Lisa over midlife

Lust for Midlife

Deze kan je ook online boeken via de 5-Beurtenkaart.

Mensen van middelbare leeftijd’ en ‘midlifecrisis’: wat betekent dat eigenlijk? Moeten we toegeven aan het beeld dat ons door de jaren heen is voorgesteld? Eenmaal de veertig voorbij: oppassen geblazen, daar komt de midlifecrisis aan! Van uitgebluste ambities en aan de zijlijn van het leven naar de jeugd staan kijken? Of kan het ook anders?

Hoe maak je van je midlife de mooiste tijd van je leven? Hoe combineer je de ervaring die je al hebt met de vitaliteit die je nog voelt? Hoe doorbreek je de patronen van je jongere jaren die niet meer bij jou passen, zoals teveel en niet-verullend werk, druk-druk-druk…?

In een geanimeerde en boeiende lezing vertelt Geena over haar eigen ervaringen en de wetenschappelijke achtergrond van de ‘midlife’. Ze reikt tips en tricks aan om van deze periode een boeiende levensfase te maken die je een boost geeft in je persoonlijke ontwikkeling.

Over Gina Peeters / Geena Lisa

Gina was jarenlang zangeres en presentatrice. Achter de schermen groeide steeds meer de drang om naast het luchtige te zoeken naar meer diepgang. Op haar 32ste startte ze met een 2-jarige shiatsu-opleiding en leerde ze met een Oosterse manier van denken naar ons lichaam te kijken. Dat was het begin van een lange en boeiende studie weg die haar steeds meer deed begrijpen dat fysieke en mentale veerkracht dé tools zijn die we nodig hebben. In 2015 begon Gina mensen te begeleiden bij hun professionele en persoonlijke ontwikkeling. Haar focusdomeinen zijn wellbeing op corporate niveau, energieherstel, impactvol spreken voor publiek, mensgericht en coachend leiderschap.

 

Datum

21 okt 2021
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm

Kosten

€10
Loft 26

Locatie

Loft 26
Gent
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be

Bezoekers van het evenement

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Responses