YourCoach Café met Katrien Hooghe over ‘Chi Kung’

Chi Kung

Katrien Hooghe

Op deze avond neemt Katrien, Senior Merdiaaan Chi Kung teacher, jou graag mee in haar kennis over de 5 elementen en de bewegingen van de Chi Kung. De 5 natuurelementen geven een ander denkkader dan welke we (binnen het rationele denken) gewend zijn. Elk element heeft zijn typische deugden en kwaliteiten, alsook zijn eigen manier van bewegen. Dit nieuwe kader geeft inzicht in jouw authentieke manier van ZIJN, alsook in jouw natuurlijk evolutie. Ook op professioneel vlak geeft het een vernieuwde blik naar voorkeuren en gedragingen.

Je maakt kennis met de basisbewegingen door te bewegen door deze natuurlijke flow van levensenergie.b Het is heel aangenaam om de ruimte en kracht binnen in jezelf te voelen. Meridiaan Chi Kung is een krachtige alsook zachte bewegingsvorm die ontstaan is door het samenbrengen van de meer spirituele Chinese Chi Kung, de principes binnen de Oosterse geneeskunde en de krijgskungst. Het is een aanrader om je hoofd te verstillen en de wijsheid en bewegingsvreugde van je lichaam te voelen diep binnen jezelf. Je hoeft geen enkele voorkennis te hebben, iedereen die interesse heeft in gezondheid en levensenergie is meer dan welkom. Je kan er geen boek over lezen om het te leren kennen, dus schenk dit cadeau aan jezelf om het te mogen ervaren.

Over Katrien Hooghe

Katrien Hooghe is als kinesitherapeut afgestudeerd in 1996. Ze specialiseerde zich uitgebreid tot sport- en manueel kinesitherapeut. Door samenkomst van gezondheidsproblemen in haar familie, ontstond de interesse en nood aan kennis en kunde in de Oosterse en energetische geneeswijzen. Ze bestudeerde de Chinese meridiaanleer en de acupressuur, kinesiologie, alsook Reiki, mindfulness, bewustzijnsontwikkeling en meditatie. In 2018 behaalde ze haar titel als Chi Kungmeester. Deze manier van bewegen geeft een extra holistisch en helend accent aan haar begeleidingen.

Datum

20 apr 2023
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm

Kosten

€12
Loft 26

Locatie

Loft 26
Gent
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be

Bezoekers van het evenement

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Responses