YC Café: Bouwen aan jouw dreamteam – Johan De Keyser

Deze kan je ook online boeken via de 5-Beurtenkaart.

Samenwerken in een organisatie is niet altijd even eenvoudig. Uitdagingen zoals: botsende karakters en slechte communicatie leiden vaak tot een lage efficiëntie en in het ergste geval tot ontslag. Terwijl vlot samenwerkende teams net meer kunnen bereiken dan de som van individuen. Het is belangrijk om die uitdagingen te herkennen en aan te pakken, zodat je kunt rekenen op een vlot samenwerkend team dat de som van de individuen overstijgt. Maar hoe vorm je dat sterk team? Hoe werk je succesvol met elkaar samen? En op welke manier geef je er leiding aan?

Vlot samenwerkende teams hebben één ding gemeen: ze werken aan vier kernkwaliteiten die het beste uit zichzelf en de groep halen. Johan onderscheidt hierbij vier teameigenschappen: betrouwbaarheid, expressie, afspraken en monitoring.

In het format ‘Bouw je dreamteam’ leert Johan leiders en teamleden in elke sector anders kijken naar hun teams. Daarbij vermijd je bijvoorbeeld beter het woord ‘probleem’ en schud je het best je hardnekkige hulpverlenerssyndroom af, maar leer je vooral hoe je praktisch aan de slag gaat om je team efficiënter en met meer plezier te laten samenwerken. Het is zijn missie om teams en teamleden met meer plezier beter te laten samenwerken om het algemeen welzijn en de productiviteit te verhogen.

Gebaseerd op zijn ervaringen uit de praktijk bracht Johan in 2018 zijn boek ‘Bouw je dreamteam’ uit. Een boeiend werkboek waarin hij prikkelende inzichten en een aantal handige tools deelt. Dit is ook wat je kan verwachten van de decembereditie van het YourCoach Café: een prikkelende interactieve workshop met verhelderende inzichten om het werkplezier bij het team te vergroten.

Bouw aan de organisatie van je dromen tijdens deze praktische workshop en ontdek:

  • Hoe je een andere kijk krijgt op teams.
  • Hoe je mensen met meer plezier efficiënter laat samenwerken.
  • De kernkwaliteiten die een team op een goeie manier sturen.

Over Johan De Keyser

Johan De Keyser is team development expert en keynote speaker met een paramedische achtergrond als algemeen en psychiatrisch verpleegkundige. In 1997 richt hij Essento op. Sindsdien brengt hij, als gedreven trainer en ervaren coach, mensen naar hun krachtige essentie. Dit zowel in het onderwijs, de zorgsector als het bedrijfsleven.

Als expert in trainen met humor en via een opleiding aan de Funiversity van Lafayette (San Francisco) werd hij de eerste Humoroloog van de Benelux. En in zijn vrije tijd is Johan een allround sporter die van wat uitdaging houdt. Als niet gediagnosticeerd ADHD’er zijn trainen voor wat marathons, een voetbalploegje coachen of intense spinning sessies enkele van zijn bezigheden. In zijn voordrachten prikkelt hij dus met alle plezier zijn publiek om op een andere manier naar de realiteit te kijken.

Datum

17 dec 2020
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm

Kosten

€10

Locatie

Online
ZOOM link na inschrijving
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be

Bezoekers van het evenement

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Responses