YourCoach Café met Christine Wittoeck over digitale detox

Is een digitale detox nodig? (en hoe doe je dat dan?)

Deze kan je ook online boeken via de 5-Beurtenkaart.

Infobesitas (informatieovervloed, FOMO (Fear Of Missing Out), verslaafd aan Facebook, internet afleiding, email overload… We kennen het allemaal, maar hoe kunnen we dit vermijden? Met passende humor neemt Christine Wittoeck de valkuilen van digitaal werken onder loep, met praktische tips over hoe je efficiënt omgaat met digitale tools, en er geen slaaf van te zijn.

In een eerste deel kijken we naar de valkuilen van digitaal werken en leven. Hoe komt het dat we die verleiding tot afleiding niet kunnen weerstaan en welke gevolgen zijn er zoal voor ons welzijn?

In het 2e deel van de workshop overlopen we wat we zelf kunnen doen om die digistress te verminderen, om met concrete stappen een betere digitale balans te bereiken zowel op het werk als privé. We vullen aan met zeer praktische tips zoals een prikkelarme telefoon, efficiënter online vergaderen, digitale verleiding thuis en op kantoor, online vergaderen…

Over Christine Wittoeck

Eind 2010 kreeg Christine Wittoeck de diagnose ‘burn-out’. Drie jaar later had ze een nieuwe carrière, een groter inzicht in haar talenten en passies en weer heel veel zin in het leven. Ze is entert(r)ainer en digital detox coach. Ze is de bezielster van Digital Detox Academy®.

Zij gelooft dat we gezond en bewust kunnen omgaan mét digitale communicatie. Met haar keynotes en workshops geeft ze inzichten en handvaten om zelf aan de slag te gaan, je eigen ideale digitale kader te scheppen waarin werkgeluk en plezier centraal staan. Zij wil digitaal welzijn faciliteren in teams en bedrijven met concrete, praktische en interactieve opleidingen en trajecten.

 

Datum

18 nov 2021
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm

Kosten

€10
Loft 26

Locatie

Loft 26
Gent
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be

Bezoekers van het evenement

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Responses