YourCoach Café met Dana Ketels

Word een pro in lichaamstaal

Uit recent wetenschappelijk onderzoek van INSA samen met de Universiteit van Amsterdam blijkt dat het gezicht informatie over de persoonlijkheid bevat en daarmee iemands behoeften in interactie. Tien minuten kijken naar tien verschillende hoog repeterende kleine bewegingen in het gezicht, geeft heel wat van informatie prijs. Deze specifieke bewegingen zijn impactvol, onbewust en hebben de functie waarmee gesprekspartners elkaar informeren over wat ze op dat moment willen in het contact. Het gaat niet over het lezen van emoties op het gezicht, maar over het observeren iemand gedragsvoorkeuren.

Je kunt aan de ene kant jouw impact vergroten met het doorgronden van andermans boodschap d.m.v. inzicht in die gezichtsuitdrukkingen. Aan de andere kant helpt het ook om jouw eigen impact te herkennen en de effecten daarvan op anderen.

Hoe jij non-verbaal over- en binnenkomt, bepaalt dus ook mee het succes van je interactie.

Wat leer je tijdens deze interactieve workshop?

  • Maak kennis met de theorie van lichaamstaal, die iederen kan gebruiken
  • Krijg nieuwe inzichten in wat er van interactie tussen mensen gebeurt en breng dit als leidinggevende, HR, bemiddelaar, procesbegeleider, coach in de praktijk
  • Leer op een onderzoekende en oordeelloze manier kijken naar mensen
  • Kijk in de spiegel door de ogen van je gesprekspartners op YourCoach Café

Over Dana Ketels

Dana Ketels is de drijvende kracht achter Impact Academy. Met Impact Academy helpt ze mens en organisatie transformeren naar meer wendbaarheid dankzij het versterken van constructieve communicatie skills, veerkrachtig leiderschap, zelfinzicht en observatie skills.

Als lichaamstaal expert en non-verbaal gedragsanalist wordt ze heel vaak geraadpleegd door verschillende mediakanalen voor meer achtergrond bij bepaalde gebeurtenissen. Ze is dan ook gepassioneerd door menselijke interacties en hielp al veel mensen en organisaties anders kijken naar zichzelf en de ander zodat de communicatie beter gaat stromen, ook tijdens spannende gesprekken.

Datum

15 dec 2022
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm

Kosten

€12
Loft 26

Locatie

Loft 26
Gent
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be

Bezoekers van het evenement

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Responses