Verbindend leiden met Neuro-Affectief Leiderschap — YourCoach Café met Anna Noppen

Neuro-Affectief Leiderschap is een stijl van leiderschap dat recht doet aan deze tijd, waarin we zoeken naar houvast in de verandering. Deze stijl van leidinggeven, weet onze niet-talige intelligentie, deze van emoties en lichamelijke sensaties, te verbinden met de intelligentie van ons denken.

Door deze verbinding van denken, voelen en lichaam, weet een neuro-affectieve leider rust te behouden wanneer het moeilijk gaat, de verbinding aan te gaan op een authentieke manier, en het creatief vermogen van zichzelf en anderen aan te wakkeren. Deze workshop is een proeverij dat je nieuwsgierig wil maken naar deze nieuwe manier van leidinggeven aan je leven en je werk.

Over Anna Noppen

Anna Noppen heeft meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van leiders en professionals. Als neurodiverse coach en trainer, weet zij als geen ander deelnemers mee te nemen in een ervaringsgerichte leerervaring. Ze heeft een achtergrond als lichaamsgerichte therapeute en theater therapeute en heeft zich geschoold in Neuro-Affectieve Ontwikkelingspsychologie en NeuroCognitivism. Ze werkt graag met jongeren tussen de 25-35 jaar die een doorbraak willen maken in hun ontwikkeling en zo hun plek vinden in leven en werk. Ze heeft een uitgesproken passie voor kunst en art performance en inspireert anderen hiermee in haar interventies.

Inschrijven

Online betalen
Available Tickets: 100
Het Online betalen ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

24 okt 2024

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm

Kosten

€15
Loft 26

Locatie

Loft 26
Gent
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be
MELD JE AAN

Bezoekers van het evenement

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Responses