Ochtendroutines — YourCoach Café met Aranka Pieters en Benjamin Ball

Ochtendroutines

Aranka Pieters & Benjamin Ball

Op donderdag 25 januari geven Aranka en Benjamin een praktische workshop over ochtendroutines. Aan de hand van bekende voorbeelden en hun eigen ervaringen geven ze jou ingrediënten mee voor het opbouwen van een sterke ochtendroutine.

De perfecte timing om jouw voornemens voor 2024 kracht bij te zetten!

Het zal niet gaan over wat je moet doen of hoe laat je moet opstaan. Want een ochtendroutine werkt enkel met de activiteiten, intensiteit en op het tijdstip dat past bij jouw leven en uitdagingen. Ze reiken vooral mogelijkheden aan waaruit jij kan destilleren wat voor jou waardevol is. Ze creëren de nodige motivatie om er de dag erop al helemaal in te vliegen.

Over Aranka & Benjamin

Het motto van Aranka is “While you’re trembling, that’s when the magic happens”. Om groei te faciliteren vindt zij het belangrijk om een veilige omgeving te scheppen en kwetsbaarheid aan te moedigen door zelf het voorbeeld te geven. Ze is mensgericht en gelooft sterk in goedheid van het individu en kracht van een groep. Ze zet aan tot zelfreflectie en creëert ruimte waarin mensen leren van elkaar. Met de nodige empathie en een vleugje humor benoemt ze patronen en ontwikkelingsmogelijkheden.

Benjamin is een gepassioneerde, krachtige trainer/coach met een sterke visie. Zijn warme en directe stijl zorgt ervoor dat mensen zich goed voelen en dat ze snel en efficiënt kunnen bijleren.Zijn favoriete onderwerpen zijn het ondernemerschap en het ontdekken van onzichtbare drijfveren in werk en leven. Vanuit zijn voorliefde voor creatieve, fysieke en systemische formats begeleidt hij mensen naar duurzame verandering die past bij wie ze zijn en de ruimere context waarin ze leven.

Datum

25 jan 2024
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm

Kosten

€15
Loft 26

Locatie

Loft 26
Gent
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be

Bezoekers van het evenement

Responses