Meet your breath met Thomas Vyncke

Van de eerste ademhaling bij de geboorte tot de laatste zucht, de adem is altijd en overal aanwezig. Tenzij we klachten ervaren, schenken we er geen aandacht aan. De afwezigheid van ziekte staat NIET gelijk aan gezondheid.

Als spreker laat Thomas je tijdens deze workshop kennismaken met de kracht van je eigen ademhaling, terwijl je inzicht wordt verruimd door zelf weer verantwoordelijkheid te nemen en je status van ‘zijn’ te sturen.

Mijn doel is om mensen te inspireren, het bewustzijn vergroten & persoonlijke groei faciliteren, zodat ze opnieuw geloven dat alles mogelijk is. Dit doe ik door kennis & tools aan te reiken. Het is mijn missie om mensen te leren hun eigen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid en functioneren.
– Over Thomas Vyncke

Je gaat naar huis met een groter bewustzijn rond je ademhaling, kennis over je zenuwstelsel en de status van zijn & tools om de kwaliteit van je dagelijkse leven zelf in handen te nemen.

Voor ondernemende mensen is ademhaling dé tool voor:

  • Stressmanagement
  • Focus en concentratie
  • Emotioneel welzijn
  • Verbinding met intuïtie en creativiteit
  • Verbinding en authenticiteit
  • Persoonlijke groei
  • Zelfbewustzijn

Over Thomas Vyncke

Als inspirator, holistisch therapeut en coach begeleidt Thomas mensen en bedrijven op het gebied van innerlijke rust en fysieke genezing.

Van nature heeft Thomas een enorme levenslust. Zijn energie stroomt volop wanneer hij een verbinding voelt met wat hij doet. Het vinden van zijn passie heeft geleid tot toewijding en meesterschap.

Zijn motivatie en innerlijke drive zijn voortgekomen uit zijn eigen zoektocht naar optimale gezondheid. Toen Thomas op 21-jarige leeftijd te horen kreeg dat hij de ziekte van Crohn zou ontwikkelen en een leven vol chronische ziekte, medicatie en operaties tegemoet zou gaan, raakte dat hem diep.

Thomas besloot dat dit NIET zijn toekomst zou zijn. Het zette hem aan het denken en bracht hem op zijn pad. Zo ging hij zelf op zoek naar manieren om zijn gezondheid te optimaliseren en de ziekte uit zijn leven te bannen, van biohacking en intermittent fasting tot de klinische psycho-neuro-immunologie (KPNI), ademwerk en meditatie. En het is hem gelukt, precies zoals hij altijd heeft geloofd!

Vroeger leefde Thomas met klachten die hij destijds als normaal beschouwde. Denk aan regelmatige buikpijn, energiedips na het eten, diarree, een opgeblazen gevoel, slechte adem, lage rugpijn, een stroom van negatieve gedachten, schaamte, verdriet, enzovoort. Maar hij realiseerde zich dat dit onterecht was. Gedreven door zijn passie voor het menselijk lichaam en zijn eigen klachten is Thomas op zoek gegaan naar de oorsprong.

De lessen die hij heeft geleerd, samen met alle kennis die hij heeft opgedaan tijdens zijn opleidingen, brengt hij over in zijn keynotes, workshops en therapieën.

Inschrijven

Online betalen
Available Tickets: 99
Het Online betalen ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

12 dec 2024

Tijd

8:00 pm

Kosten

€15
Loft 26

Locatie

Loft 26
Gent
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be
MELD JE AAN

Bezoekers van het evenement

Responses