Introductie tot psychedelica — YourCoach Café met Hannes Malfait

Welkom bij de introductie tot psychedelica, met een specifieke focus op psilocybine, ook wel bekend als Magic Mushrooms. Deze sessie omvat essentiële informatie die je nodig hebt voordat je aan een micro- of macrodosing reis begint. We gaan het hebben over de voorbereiding, de ervaring zelf en de integratie van een psychedelische reis. Tegen het einde van deze sessie zul je een beter begrip hebben van psychedelica en beter voorbereid zijn op jouw eerste of volgende ervaring.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die fundamentele kennis wil opdoen over psychedelica en psilocybine, ongeacht of je een beginner bent of al ervaring hebt met het gebruik van psychedelica.

Over Hannes Malfait

Door zijn hart te volgen, heeft Hannes moeilijke beslissingen genomen die zijn leven gemakkelijker hebben gemaakt en hem meer vrijheid hebben gegeven.

Hannes beschouwt zichzelf als een gids die zijn eigen pad bewandelt, gedreven door de kracht van beweging en de magie van planten. Hij heeft geleerd zichzelf te zijn, door zichzelf te zijn en zo heeft hij innerlijke rust, zelfvertrouwen en veel plezier gevonden, waardoor deze elementen zijn kernwaarden vormen. Zijn decennia lange ervaring als personal trainer en ondernemer hebben niet alleen zijn professionele expertise versterkt, maar hebben ook bijgedragen aan zijn unieke benadering van het begeleiden van anderen op hun weg naar welzijn en succes.

Inschrijven

Online betalen
Available Tickets: 100
Het Online betalen ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

21 nov 2024

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm

Kosten

€15
Loft 26

Locatie

Loft 26
Gent
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be
MELD JE AAN

Bezoekers van het evenement

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Responses