Quantum Jump naar 2025 met Tom Hallez

In Quantum Jump naar 2025 neemt Tom je mee op een transformerende reis waarin we de kracht van bewustzijn, intentie en actie combineren om jouw toekomst al vandaag te gaan leven. We onderzoeken de meest vooruitstrevende inzichten uit de kwantumfysica en persoonlijke ontwikkeling om je tools te geven waarmee je jouw doelen sneller en met meer focus kunt bereiken.

Wat kan je verwachten?

  • Een heldere visie op jouw 2025
    Waar wil je zijn over een jaar? Welke dromen en ambities heb je nog niet gerealiseerd? We gaan jouw toekomst visualiseren en deze omzetten naar concrete stappen.
  • Kwantumfysica in de praktijk
    Hoe kun je de principes van kwantumdenken inzetten om je doelen te versnellen? Ontdek hoe je bewustzijn en intentie gebruikt als krachtigste hulpmiddelen om obstakels te overwinnen.
  • Loslaten van beperkende overtuigingen
    Wat houdt je nu nog tegen? Welke patronen en overtuigingen remmen je af? We doorbreken oude patronen en leggen de basis voor nieuwe, positieve energie.
  • Actieplannen voor onmiddellijke impact
    Geen vage voornemens, maar concrete stappen die je morgen al kunt toepassen om jouw Quantum Jump richting 2025 te maken.

Een sprong vooruit naar jouw ideale 2025

We sluiten af met een krachtige visualisatie waarin we de energie van jouw toekomstige zelf oproepen en je intenties voor 2025 verankeren. Door deze manifestatiemeditatie zet je je doelen stevig neer en geeft je de energie en richting om jouw sprong naar een succesvol en vervullend jaar in te luiden.

Een Quantum Jump is geen sprong in de lucht, maar een sprong in je bewustzijn. Het moment waarop je besluit om niet langer te wachten op verandering, maar om zelf de verandering te zijn.
– Tom Hallez

 

Deze workshop is voor iedereen die klaar is om oude gewoontes los te laten en met een frisse, vernieuwende blik naar zijn of haar toekomst wil kijken. Of je nu ondernemer, leidinggevende, coach, professional of iemand bent die simpelweg meer uit het leven wil halen – als je voelt dat het tijd is voor een doorbraak, is dit jouw moment.

Disclaimer!
Dit is geen “fluffy” avond, maar een praktische workshop gericht op het sturen van je gedachten, emoties en acties in de richting van je dromen. Deze sessie is bedoeld voor mensen die geloven in de kracht van visualisatie en de energie die ontstaat door samen-zijn.

Over Tom Hallez

Tom maakte na 10 jaar managementervaring in de bedrijfswereld een bewuste kwantumsprong naar coaching en opleidingen. Met zijn diepe kennis van NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) en zijn vermogen om energie en intentie te sturen, helpt hij mensen om sneller en effectiever hun doelen te bereiken. Met meer dan 15 jaar ervaring in coaching, gebruikt Tom de principes van kwantumdenken om zijn klanten te ondersteunen in het doorbreken van beperkende patronen en het realiseren van duurzame resultaten. Zijn unieke aanpak combineert diep bewustzijn met praktische inzichten om nieuwe mogelijkheden te openen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Tom gelooft sterk in de kracht van kwetsbaarheid als sleutel tot persoonlijke groei. Door zelf open en authentiek te zijn, creëert hij een veilige ruimte waarin anderen hun barrières kunnen doorbreken en hun ware zelf durven te laten zien. In 2025 zal Tom zijn eigen grote droom waarmaken: een jaar lang reizen door Zuid-Amerika, waar hij inspiratie opdoet voor verdere persoonlijke en professionele groei.

Inschrijven

Online betalen
Available Tickets: 97
Het Online betalen ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Datum

12 dec 2024

Tijd

8:00 pm

Kosten

€15
Loft 26

Locatie

Loft 26
Gent
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be
MELD JE AAN

Bezoekers van het evenement

Responses