Business Boost Academy

Benjamin · 06/02/2023

 

Doe de test: Zit er een ondernemer in jou?

 

 

Je wil je als zelfstandige ondernemer vestigen?

We weten ook hoe lastig het kan zijn om je bedrijf te vestigen. Daarom bundelde Benjamin Ball – de zaakvoerder van YourCoach – al zijn ervaring en kennis in een opleiding waarin hij je houdingen, mindsets en technieken meegeeft om effectief en duurzaam de markt op te gaan.

In deze video geeft hij je de hele uitleg:

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

 

Je krijgt dus niet enkel de concrete stappen – die kan je ook elders vinden – maar vooral ook mindset. De zaken die Benjamin uit honderden gesprekken en eigen ervaringen geleerd heeft. Er zijn weinig business coaches die zo diep graven in de patronen en bewegingen van de ondernemer als hij hier doet! Want de stappen zijn vaak bekend, maar we houden onszelf tegen. Je krijgt krachtige inzichten mee rond hoe je kan omgaan met de valkuilen en patronen die telkens terugkeren bij het ondernemen.

Hier is wat Jessica De Moor (Jess to Coaching) ervan vindt:

Wat krijg je?

Je krijgt 3 jaar toegang tot tientallen uren video en werkbladen om aan de slag te gaan.

Daarnaast kom je op de Academy-Groep ‘Boost je Business’. Daar kan je andere coaches ontmoeten die hun praktijk aan het opbouwen zijn.

Je kan in die groep ook je vragen stellen en verzoeken doen aan Benjamin en het YourCoach-team. Wij zorgen dan voor extra content die aansluit bij de zaken die je nog mist of waarmee jij worstelt.

 

Opleiding Content

Alles Uitklappen
De Mindset van de Ondernemer
DE CYCLUS VAN ONDERNEMEN
De Praktische Uitwerking

Over

Benjamin

30 Opleidingen

Niet Begonnen

Opleiding Bevat

  • 19 Lessen
  • 34 Onderwerpen