Het Geheim van Succes – Deel 4

Deel 4: Je doelen onder het vergrootglas


NLP workshops en opleidingen

 

Leer in 1 dag de basis van NLP toe te passen in je leven

Wil je snel en efficiënt je communicatievaardigheden optimaliseren om op zowel persoonlijk als professioneel vlak je doelen te bereiken?

Op NLP Bootcamp krijg je op één interactieve dag, boordevol intense oefeningen, een overzicht van hoe NLP je kan helpen met:

  • Beter te communiceren
  • Doelen te stellen en te behalen
  • Successtrategieën toe te passen
Lees hier meer over de NLP Bootcamp.


Omdat je deze workshop volgt, krijg je voorrang op je inschrijving voor NLP Bootcamp.
 

In de vorige oefening keken we naar de houding van de Realist, die pragmatisch zijn plannen bijstuurt en keuzes maakt. In tegenstelling tot de Dromer wiens taak het was om grote plannen te maken is het aan de Realist om concreet na te gaan hoe je die gaat realiseren. 

Want wat en wie heb je precies nodig om je dromen in de praktijk te brengen? En wat is de tijdslijn om deze doelen te verwezenlijken? Welke stappen moet ik nemen om elk onderdeel te verwezenlijken? Waarom is deze stap nodig? En deze? En deze? Welke middelen (tijd, mensen, geld, enz.) heb je nodig om concreet vooruit te gaan? Wat zijn de exacte maatstaven die aantonen dat je droom is verwezenlijkt? 
 
Daarom is de houding van de Realist essentieel om van plan tot actie over te gaan, zonder de Realist zouden die mooie dromen niet verder komen dan dat, dromen.

In deze oefening  gaan we de houding van de Criticus bekijken. Deze gaat al die mooie dromen en concrete plannen eens grondig onder de loep nemen.
Want na het dromen en het plannen is er nog een houding nodig die essentieel is om je dromen te verwezenlijken. Hoe je dat concreet doet kan je vandaag ontdekken.