Het Geheim van Succes – Deel 2

Deel 2: Durf jij onbegrensd te dromen?


 

NLP workshops en opleidingen

Leer in 1 dag de basis van NLP toe te passen in je leven

Wil je snel en efficiënt je communicatievaardigheden optimaliseren om op zowel persoonlijk als professioneel vlak je doelen te bereiken?

Op NLP Bootcamp krijg je op één interactieve dag, boordevol intense oefeningen, een overzicht van hoe NLP je kan helpen met:

  • Beter te communiceren
  • Doelen te stellen en te behalen
  • Successtrategieën toe te passen
Lees hier meer over NLP Bootcamp.

De nieuwe reeks is uitgesteld naar 9 juni.

Omdat je deze workshop volgt, krijg je voorrang op je inschrijving voor NLP Bootcamp.

 


In het vorige deel van de workshop Het Geheim van Succes gaf ik een overzicht van de Disney strategie. Deze wordt tegenwoordig veel toegepast door bedrijven en managers om doelen te bereiken of te brainstormen. Ook voor persoonlijke ontwikkeling is de Walt Disney methode toepasbaar, het Disneymodel is zeer effectief om je eigen groeiplan vorm te geven.
 
Vandaag gaan we met deze strategie aan de slag. We hebben het in deel 1 kort gehad over de 3 modellen binnen de Disney strategie. Weet je nog welke?

In deel 2 gaan we aan de hand van een praktische oefening verder in op het eerste model van de Disney strategie: De Dromer.
 
Wie is de dromer, wat zijn haar kwaliteiten en valkuilen? Bij het dromen is alles mogelijk, en dus is het belangrijk je niet te laten beperken in je je fantasie. De dromer richt haar blik naar boven om haar creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Hoe we dat precies doen bekijken we in deel 2 van de opleiding Het Geheim van Succes.