Bekijk profiel

Basis

Naam

Gromicoach Rudo

Achternaam

Van Overbeke

Profielnaam

Rudo_Gromicoach

Extra informatie

Over mij

Hoy, ik ben een oneindige optimist, gelukkig getrouwd met Marjolein Baes, super fiere vader van 4 unieke, ad-rem kinderen die mij even veel bijleren als ik hun. Een superteam dus dat vol goesting uitdagingen aangaat als gezin.

Professioneel werk ik fulltime als solution-manager bij Liantis. Sinds 2016 heb ik samen met m’n vrouw een coaching bedrijf voor hoogbegaafde kinderen en volwassenen genaamd GromicoachSinds 2020 hebben we ook de The Gifted Network opgericht. Een open netwerk van coaches die rond hoogbegaafdheid bezig zijn met een online leerplatform en community. 

Daarnaast hebben we sinds 2019 Loopbaancoaching.net opgericht. Omdat de hoogbegaafde volwassenen recht hebben op een coaching op maat van hun snel en/of anders denkende  brein.

Voor mezelf ben ik continue op zoek naar nieuwe technieken om mijn doelen scherp te stellen, mijn grenzen te verleggen en een gelukkig, uitdagend leven te blijven leiden (wat als HB’er een blijvende uitdaging is). In  die context heb ik begin 2020 ook een opleiding NLP opgestart bij Yourcoach die spijtig genoeg door Corona even onhold staat maar waar ik in 2021 zeker terug mee aan de slag wil.

Opleidingen

NLP Practitioner

Soort Coach

Coaching van hoogbegaafde kinderen en volwassenen, loopbaancoaching voor hoogbegaafde volwassenen en groepscoaching.

Website

http://www.growth-mindset.be