Café met Liv Van Weddingen: ‘The body knows’

The body knows

– SPECIALE EDITIE ENKEL VOOR VROUWEN –

Ons lichaam weet perfect wat het moet doen om los te laten, te helen en te herstellen. Maar ons brein komt er zo graag tussen. We verzeilen in angst en weerstand of we komen emoties tegen die we weggestopt hebben. Jammer genoeg zetten we ons daarmee vast en ook al weten we het allemaal wel, echte verandering komt er niet. En zo raken we alsmaar meer van onszelf en van ons lichaam vervreemd.

Ademen, bewegen, trillen, stilstaan, voelen en doorvoelen zijn maar een paar technieken die Liv gebruikt om jou lichaam te helpen om haar werk te doen. Hierdoor kan je emoties en stress loslaten maar vooral een diepe ontspanning ontdekken waar je nadien de vruchten van plukt. Want wie zich meerontspannen voelt, gaat ook met meer zelfvertrouwen door het leven. Het leven voelt moeiteloos, hoe mooi is dat!

In deze praktische workshop, enkel voor vrouwen, neemt Liv Van Weddingen jou mee op een ontdekkingsreis naar jouw lichaam en naar jezelf.

Deze workshop duurt 1,5 uur en nadien is er ruimte om vragen te stellen. Je hebt geen voorkennis nodig en elke vrouw vanaf 18 jaar kan eraan deelnemen.

Mee te brengen: twee dekentjes, een yogamat en een kussen.

Deze speciale editie kost uitzonderlijk €24.

Over Liv Van Weddingen

Liv Van Weddingen werkt al meer dan 16 jaar als Gestalttherapeute. Ze werkt voornamelijk met vrouwen waarbij ze hen in contact brengt met hun seksuele energie zodat ze meer vrijheid, sensualiteit en levenslust ervaren. Lichaamswerk, in de brede zin van het woord, is Liv haar favoriete hulpmiddel om vrouwen terug tot leven te brengen. Liv heeft zelf vier katten, drie kinderen en één tof lief, niet per se in volgorde van belangrijkheid. Cliënten omschrijven haar als iemand met een sprankelende, speelse energie en een directe aanpak waarbij ontsnappen niet mogelijk is. She’s one of a kind.

Datum

16 mrt 2023
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm

Kosten

€24
Loft 26

Locatie

Loft 26
Gent
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be

Bezoekers van het evenement

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Responses