Heb je een ochtendroutine (gehad) maar vind je het moeilijk om vol te houden?
Wil je graag deel uitmaken van een Community die je motiveert en opvolgt?
Wil je verder gaan dan routines en meer meesterschap op verschillende vlakken in je leven?

Wijs!

Wij (Laurens Polfliet en Benjamin Ball) zijn zelf ongelofelijk enthousiaste ochtendmensen, waarvan we de impact in onze dagen en over heel ons leven voelen. En toch merken we ook hoe lastig het soms is. We vonden elkaar daarin en stelden vast dat veel anderen met dezelfde uitdaging zitten.

Daarom begeleiden we jou tijdens de MasterMind naar Meesterschap 4 maanden lang bij het scherpzetten van je ochtendroutine, en veel meer dan dat. Het is een gezamenlijke reis waarin je aangemoedigd en persoonlijk opgevolgd wordt, zodat je effectief groeit naar de betere versie van jezelf.

Het gaat niet enkel over het beter doen van je ochtendritueel, maar vooral ook over wie je dan wordt. Het dieper inslijten niet enkel van gewoontes, maar van een nieuw concept van wat jij in dit leven neerzet.

Hier zie je het ons eens zeggen:

 

Hoe verloopt het precies?

We organiseren onze maandelijkse online ZOOM workshops (telkens om 7u30 ‘s morgens) in groep en geven daar tussenin wekelijkse opdrachten en inspiratie mee. Daarnaast krijg je je eigen Accountability Partner die jou dicht opvolgt (en omgekeerd) waarmee je samen door het proces gaat – en wie weet ook erna. We communiceren in de gesloten WhatsApp-groep om elkaar op de hoogte te houden en te motiveren. Alles om ervoor te zorgen dat je doorzet waar je anders zou opgeven, en dat je nieuwe gewoontes effectief inslijt.

De volgende editie start op donderdag 13 mei 2021.

De data van de maandelijkse ZOOM meetings van deze editie zijn:
Donderdag 13 mei 2021 om 7u30
Donderdag 17 juni 2021 om 7u30
Donderdag 15 juli 2021 om 7u30
Donderdag 12 augustus 2021 om 7u30
Donderdag 9 september 2021 om 7u30

EXTRA (optioneel) –  een avondsurfje aan zee, met overnachting en ‘s morgens een ochtendritueel en frisse duik. Dat zag er zo uit:

 

 

 

 

Deelnemen?

Om te zorgen dat de kwaliteit van het traject van wereldklasse is, willen we enkel werken met mensen die er helemaal voor willen gaan. Want je kan er maar zoveel uithalen, als je er zelf insteekt. En een groep kan maar zo goed draaien als hoe gemotiveerd en geëngageerd de deelnemers ervan zijn.

Daarom maakten we een aanmeldingsformulier met een aantal vragen die je kan invullen. We bekijken dan je kandidatuur en laten je zo snel mogelijk weten of we een match zien met de groep en met wat we willen bereiken.

 

 

In de rechter menubalk zie je al een overzicht van de thema’s die aan bod zullen komen, en mogelijkheden voor tussentijds inspiratie. Deze is nog in wording, maar we wilden al een eerste idee geven.

In het kort:

Stap 1 : Doelen zetten
Waar sta ik nu vs. waar wil ik naartoe?
Wat wil je hier eigenlijk mee bereiken?
Je (nieuw) eerste versie van je ochtendritueel, en we zijn vertrokken!
Stap 2 : Doorbreek de weerstand
Na het initiële enthousiasme begint de weerstand te komen. We wisselen manieren uit om hiermee om te gaan en toch door te blijven gaan.
Stap 3: Patronen zoeken
We saboteren onszelf (onbewust), en zo blijven we hetzelfde. We duiken dieper om die patronen (innerlijke stemmetjes, een vastgelopen zelfbeeld…) naar boven te halen, en deze bij te sturen.
Stap 4: Doorschakelen
Nu is het tijd om de ochtendroutine en de patronen die je hebt omgebogen, de gewoontes en kwaliteiten die je hebt ontwikkeld, in te zetten in andere gebieden van je leven!
Stap 5: Onderhoud
We ronden de groep af. Hoe ga je verder? Met wie? Hoe zorg je ervoor dat het enkel maar verder bergop gaat?

Over

Benjamin

30 Opleidingen

Niet Begonnen

Opleiding Bevat

  • 12 Lessen
  • 18 Onderwerpen