YourCoach Café met Gil Renders over kwetsbaarheid

Kwetsbaarheid: Voor doetjes of durvers?

Deze kan je ook online boeken via de 5-Beurtenkaart.

‘Vulnerability is a condition for connection’, stelt Brené Brown in haar boek Daring Greatly. Anno 2021 is kwetsbaarheid dé kwaliteit waarmee jij als partner, coach, ondernemer of leidinggevende het verschil maakt en impact genereert. Dat vraagt van jou dat je tegelijk controle kan loslaten en knopen durft doorhakken; dat je twijfel durft tonen én voldoende de veiligheid kan bewaken. Die balans bereik je alleen als je kwetsbaarheid de motor is van waaruit je werkt en leeft.

In deze workshop laat Gil Renders jou aan den lijve ervaren wat de impact van een kwetsbare houding kan zijn. Ze daagt je uit om je eigen krachtige kwetsbaarheid te onderzoeken en reikt concrete handvaten aan om de positieve impact ervan meteen te ervaren.

Over Gil Renders

Gil Renders is leiderschaps- en transformatiecoach, psychotherapeute en spreekster. In haar coachingspraktijk ‘Echte Leiders Dansen’ combineert ze haar achtergrond als Germaniste en theatermaker met haar expertise in systemisch opstellingenwerk, voice dialogue en verbindende communicatie. Ze gelooft sterk in een ervaringsgerichte coachingsaanpak en werkt vanuit een diepe betrokkenheid.

Gil maakte ook een fantastische podcast aflevering over  ‘de kracht van kwetsbaarheid’, die je hier als voorsmaakje op de YourCoach Café kan beluisteren. 

Deze YourCoach Café gaat “live” door in onze eigen zaal Loft 26. 
Sint-Salvatorstraat 18 / 104 te 9000 Gent op de eerste verdieping van Hal 26.

 

 

Datum

23 sep 2021
Verlopen!

Tijd

8:00 pm - 10:00 pm

Kosten

€10

Locatie

'Live'
Loft 26, Gent
Yourcoach

Organisator

Yourcoach
Telefoon
09 335 62 04
Email
info@yourcoach.be
Website
https://www.yourcoach.be

Bezoekers van het evenement

Geen deelnemers gevonden! Wees de eerste die boekt!

Responses